Despre noi

Albalux – readucem traditia in casa ta

Anul 2020 a fost despre schimbare, iar in 2021 se vorbeste despre reinventare. Astfel, cu această idee bine intimparita in minte, am hotarat sa readucem alaturi de tine brandul copilariei noastre, Albalux. Imbracat in cu totul alte straie si in pas cu tehnologia actuala, Albalux intra in casa ta pentru a-ti face viata mai usoara. Am analizat atent piata si cerintele ei, am studiat indeaproape consumatorul din România si am pregatit pentru relansarea brandului pe piata o serie de produse care depasesc orice asteptari. Incepand cu acest an ne dorim sa readucem traditia in casa ta! Brand traditional, imbracat in haine noi, Albalux porneste la drum intr-o poveste noua si doreste sa fie aproape de tine prin produse fiabile, moderne si inzestrate cu cele mai noi tehnologii.

Electrocasnice moderne sub insigna traditionala

Investim in permanenta si dorim sa aducem brandul romanesc Albalux la cel mai inalt nivel, oferind cele mai cautate electrocasnice, inzestrate cu ultimele tehnologii, la cele mai echitabile preturi. Astfel, dorim sa venim in sprijinul fiecaruia, oferind sansa de a avea in casa produse calitative sub insemnele unui brand traditional romanesc.

Sincronizare perfecta tehnologie-calitate-pret

Cu o echipa cu experienta in spate, analizand in permanenta piata si cerintele ei, fiind la curent cu cele mai noi tehnologii, ne place sa definim Albalux ca un brand sub ale carui insemne gasesti produse ce sincronizeaza perfect cele mai importante 3 elemente: tehnologie, calitate si pret

Service national

Dorind sa ajungem in casele cat mai multor romani, dispunem de o retea nationala de service-uri, care se ocupa prompt de orice problema de garantie a produselor noastre.

Suport permanent pentru clienti

Ne-am lansat pe piata pentru tine si dorim sa te tinem aproape cat mai mult. De aceea, punem un accent foarte mare pe relatia Albalux-client, si iti punem la dispozitie o diversitate de modalitati prin care ne poti contacta

TOP