Albalux se reinventeaza

Poate nu ne aducem prea bine aminte ce se intampla in tara noastra acum 20-25 de ani, dar, cu siguranta, am auzit povestile bunicilor si parintilor nostri despre acele vremuri de mult apuse.
A avea o masina de spalat in acele timpuri era cu adevarat un lux, iar cel mai cunoscut brand romanesc din casele romanilor era, de departe, Albalux.

Fie ca era vorba despre masini de spalat rufe semiautomate sau masini de spalat rufe automate, acestea erau la mare cautare printre persoanele care dispuneau de bugetul necesar unei investitii majore, asa cum era catalogata masina de spalat in acea perioada.

La zeci de an distanta, Albalux se reinventeaza si isi doreste sa reintre in casele romanilor imbracata in haine noi si moderne.
Traditionalismul se pastreaza in ceea ce priveste brandul, insa produsele actuale sunt departe de ceea ce a fost odata.

Gama de masini de spalat rufe automate Albalux se remarca, in primul rand, prin tehnologie. Dupa o intensa analiza a pietei si cererii consumatorilor de masini automate, specialistii din spatele brandului au ales modelele cele mai fiabile, potrivite si cautate.

S-a adus un plus enorm in ceea ce priveste designul, la care se adauga diversitatea, capacitatea de incarcare fiind de la 5 la 9 kilograme, se continua cu functii importante si necesare spalatului de rufe zilnic si se incheie cu un raport excelent calitate-pret.

Notorietatea brandului Albalux este dusa mai departe incepand cu anul 2021. Misiunea acestuia este de a raspunde cu cele mai bune solutii consumatorilor si de a oferi cele mai bune servicii si produse.

Masinile de spalat Albalux au capacitati diverse, se incadreaza in clase energetice de la A+ la A+++ si au un numar mare de programe se spalat, gata sa corespunda oricarei nevoi.

AICI poti gasi intrea gama de masini de spalat Albalux. Descoper-o acum si alege cat mai repede modelul pe placul tau!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP